Història

Vinos de Altura - Altitude Wines data de l'any 2010 quan es van poder cohesionar en un mateix celler 3 regions climàtiques diferents d'Espanya on expressar un propi i marcat estil.

A Terra Alta, una de les Denominacions d'Origen més de moda en l'actualitat, on vam apostar fa ja molts anys per la seva terra, el seu micro-clima, i les seves velles Garnatxes Blanques i Negres juntament amb el Samsó amb les quals tan excel·lents vins es poden fer.
Cayo Plinio Segon, més conegut com a Plinio El Vell, científic naturalista i escriptor de l'Imperi Romà del Segle I, va redactar que "els millors vins de tot l'Imperi es trobaven entre Barcino i Tarraco.

A la Reserva Natural de les Hoces del Cabriel a 1000 metres d'alçada elaborem vins d'una de les varietats més genuïnes d'Europa, la Bobal, amb vinyes velles, algunes de més de 60 anys.
Finalment encara que no per aquest ordre ja que les primeres elaboracions van ser de CAVA al cor de la mateixa regió, a Sant Sadurní d'Anoia, elaborem CAVA Reserva únicament, amb un estil molt personal i que ha estat moltíssimes vegades destacat en la premsa del sector. Només fem elaboracions Reserva de les varietats autòctones de l'Origen i cor de la DO prop de Barcelona.

En l'actualitat Vinos de Altura - Altitude Wines té intenció d'expandir-se internacionalment en diversos mercats sempre intentant treballar amb les empreses de distribució més tècniques i que mimin el segment de vins de qualitat.

Aviso legal y política de privacidad

Esta web usa cookies propias y de terceros para a) mejorar la navegación b) obtener datos estadísticos de la misma. Por la navegación se acepta el uso y si no lo desea puede configurar el navegador según informa nuestra Política de Privacidad Configurar cerrar |