Ecològics

Des de l'inici hem apostat per una agrología natural, basada en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen en la nostra terra i el seu hàbitat, mare de l'agricultura ecològica.
Això es basa en donar continuïtat a les formes familiars en la cura de la terra que vam heretar dels nostres avantpassats donant així prioritat a la via natural, mantenint els varietals minoritaris autòctons, com la Bobal o la Garnatxa blanca i fent prevaler la qualitat enfront de la quantitat .

Les nostres pràctiques ambientals en tots els nostres projectes vinícoles busquen elevar els nivells de biodiversitat i respectar els cicles naturals. Busquen minimitzar l'impacte humà en el medi ambient. Òbviament els nostres cultius ecològics són tractats sense adobs ni pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides).

La coberta vegetal viva és una de les nostres tècniques de manteniment del sòl, deixant créixer la flora naturalment. Constitueix un sistema de cura eficaç en l'agricultura sostenible, que contribueix a regular la retenció i el drenatge de l'aigua, i augmenta la biodiversitat i la proliferació d'enemics naturals de les plagues habituals de la vinya. Així mateix, redueix els riscos d'erosió, millora l'estructura del sòl enriquint en matèria orgànica i activa la vida microbiana.

Compost: del baix premsat del nostre raïm, d'allò que no aprofitem per elaborar vi d'extrema qualitat, sorgeix la base del nostre compost, el qual genera més activitat microbiana.

Vam triar caminar per aquesta via quan això significava anar contra corrent i en l'actualitat intentem que els nostres projectes siguin ecològics o que almenys siguin de moment sostenibles i encaminar-los a que en un futur pròxim siguin ecològics.

Aviso legal y política de privacidad

Esta web usa cookies propias y de terceros para a) mejorar la navegación b) obtener datos estadísticos de la misma. Por la navegación se acepta el uso y si no lo desea puede configurar el navegador según informa nuestra Política de Privacidad Configurar cerrar |